Meistä

Maapallo kädellä

Top Travel

Moderni Matkaaja on Top Travelin – modernin, vastuullisen ja nykyaikainen matkatoimiston – hallinnoima blogi. Arvomme pohjautuvat kestävään kehitykseen. Uskomme, että on mahdollista seikkailla ja tutkia upeaa kotiplaneettaamme luontoa kunnioittaen.

Tutustu blogimme kirjoittajiin alapuolella!

Blogimme kirjoittajat

Pilvi Asikainen

“Minun tavoitteeni matkustamisessa on ottaa iisisti tylsistymiseen saakka. Lomani ei koskaan ole kovin vauhdikas. Etsin kotoisan paikan, jossa luen paljon, ihailen ympäristöä enemmän ja tietysti syön hyvin. Tylsyyden saavutettuani lähden liikkeelle ja tutkailen lomakohdetta muutamien päiväreissujen verran.'”

Leila Heikkinen

“Unelmalomani olisi sellainen, jossa pääsee näkemään ja kokemaan jotain uutta – jos ei nyt ihan joka päivä, niin edes joka toinen! Minuutintarkkaa aikataulua en halua, mutta jonkinlainen suunnitelma täytyy olla. Toisaalta suunnitelmaksi kelpaa vain aikomus seikkailla ja eksyä tuntemattomille kaduille tai poluille.”

Leea Kaartinen

“Nautin eniten aktiivisista lomista. Rakastan matkustellessa yli kaiken museoissa vaeltamisesta, sekä kaupunkien pikkukaduille eksymisestä. Myös luonnossa vaeltelu on mielestäni mukavaa. Olen hieman levoton sielu, enkä pidä paikoillaan pysyttelystä lomallakaan.”

Elias Korhonen

“Lomalle lähtiessäni mietin jo valmiiksi pari aktiviteettia kohteessa, jotka aion toteuttaa. Minulle tärkeintä on kokeilla aina jotain paikallista tekemistä sekä syötävää. Paikallisiin tutustuminen on parasta!”

Design a site like this with WordPress.com
Get started